WYSIWYG ?
Wat u verwacht staat er niet?

Ergernisse? Ontevredenheid of irritatie oveer een pagina graag melden

Informatie voor de bezoeker van een website gemaakt door Asmus Solution

Uw hardware en software is van belang voor een juiste weergavevan websites.
Wij ontwerpen websites voor een scherminstelling van 1024x768 of groter. Gebruikers, die surfen op mobile telefoons behoren niet tot onze doelgroep!

Websites worden gevalideerd volgens W3C met gebruik van CSS.
Wij testen standaard met Mozilla Firefox en IE.
 ER zijn meer browsers beschikbaar en helaas zijn verschillen in de weergave van sites afhankelijk van brouwsers. Een enkele browser zal een webpagina incorrect kunnen weergeven of zelfs vastlopen, ondanks het toepassen van correcte codes door ons.
Bij de keuze van de W3C-tags streven wij er naar om webpagina's altijd probleemloos weer te kunnen geven, maar wij geven hiervoor geen garantie. De verantwoording voor correcte weergave ligt bij de auteur van de browser en de gebruiker is vrij in de keuze van een browser. Wij bevelen Mozilla Firefox aan. 

Wij vrijwaren ons en de eigenaar van een door ons gemaakte website voor claims die voortvloeien uit niet correcte weergaven van websites of pagina’s en de hieruit voortvloeiende beslissingen van bezoekers van de sites. Hiernaast wordt ook uitgesloten de aansprakelijkheid voortvloeiend uit interpretaties van de inhoud van een website, anders dan de officiële interpretatie van de eigenaar van de site.

Wij bevelen als browser Firefox aan. Gebruik de nieuwste versie (er worden regelmatig updates beschikbaar gesteld). Firefox is veilig, gratis en houdt zich strikt aan de W3C regels.
Tevens bevelen wij aan om lettertypes te gebruiken die door meerdere browsers correct worden ondersteund. Desondanks zijn er bij verschillende browsers verschillen in het lay-out mogelijk.
Voor Firefox kunt u gratis nuttige "Add-ons" downloaden. 
Voor gebruikers met ervarig:
Probeert u eens de foutconsole voor Firefox te installeren en controleert u dan gerenommeerde indrukwekkende websites op fouten. Dit kan u helpen in de meningsvorming over de betreffende website en diens auteur.